Foto: DELFI

Otrdien, 20. decembrī, Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas Visaptverošas valsts aizsardzības apakškomisijas priekšsēdētāja amatā ievēlēts Igors Rajevs (AS), apakškomisijas pirmajā sēdē lēma deputāti.

Saeimas preses dienestā portālu "Delfi" informēja, ka apakškomisijas sekretāra amatā ievēlēts Edvīns Šnore (NA).

Apakškomisijā strādās arī deputāti Raimonds Bergmanis (AS), Svetlana Čulkova (S!), Jānis Dombrava (NA), Ainars Latkovskis (JV), Aleksejs Rosļikovs (S!), Jānis Skrastiņš (JV) un Andris Sprūds (P).

Savukārt Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas Iekšējās drošības apakškomisijas priekšsēdētājs būs Šnore, bet par apakškomisijas sekretāru deputāti ievēlēja Skrastiņu.

Iekšējās drošības apakškomisijā strādās arī deputāti Artūrs Butāns (NA), Čulkova, Atis Deksnis (AS), Rajevs, Rosļikovs, Uģis Rotbergs (JV), Andrejs Vilks (ZZS) un Edmunds Zivtiņš (LPV).

Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli darbu sagatavošanai vai sevišķu uzdevumu veikšanai komisija var ievēlēt no saviem locekļiem ne vairāk kā divas apakškomisijas. Apakškomisijas sastāvā var iekļaut arī deputātus, kas nav attiecīgās komisijas locekļi, ja viņi tam piekrīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!