Tautas partijas (TP) premjera amata kandidāts Edgars Zalāns sola darīt visu, lai pēc piecpadsmit vai divdesmit gadiem Latvijā būtu reāla labklājība. Patlaban to traucējot panākt sabiedrības "psihoemocionālais stāvoklis" – "sabiedrība ir izbadējusies, un to bada sajūtu slāpē ar pārēšanos."
Zalāns intervijā laikrakstam 'Neatkarīgā Rīta Avīze" norāda, ka "mērķis ir Latviju padarīt par valsti, kuru tās cilvēki mīl."

"Atskaites punkts ir, ka tu no rīta pamosties un zini, ka nākamajā dienā iesi uz darbu, ka tev ir veseli bērni, laba veselība un sociālā aprūpe. Latvijā šobrīd diemžēl notiek reducēšanās tikai uz to, ar kādu mašīnu tu brauc un kas tev ir makā. Mūsu sabiedrība ir izbadējusies, un to bada sajūtu viens otrs no mums slāpē ar pārēšanos. Protams, materiālais stāvoklis ir svarīgs, bet svarīgs ir arī psihoemocionālais stāvoklis, ar kādu tu no rīta pamosties un nodzīvo dienu. Tā ir tā labklājība – ne tikai nauda. Tas ir ilgtermiņa mērķis," sacīja Zalāns.

Jau vēstīts, ka Valsts prezidents šonedēļ solījis izšķirties, kuram no nosauktajiem premjera amata kandidātiem uzticēt valdības veidošanu – Zalānam, iekšlietu ministram Ivaram Godmanim (LPP/LC) vai "Jaunā laika" virzītajam Valdim Dombrovskim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!