Foto: Saeimas administrācija

Eksprezidents, tagad Saeimas deputāts un Reformu partijas līderis Valdis Zatlers trešdien pēc Saeimas ārkārtas sēdes žurnālistiem atzina, ka vēl nav pilnībā atveseļojies un tas prasīs vēl vairākus mēnešus.

Pēc viņa vārdiem, apsveikumi par atgriešanos aktīvajā politikā pašlaik būtu pāragri. Tomēr trešdien Saeimas ārkārtas sēdē Zatlers piedalījās.

"Noteikti apsveikt ir par agru, jo atveseļošanās prasīs vēl vismaz vairākus mēnešus. Man grūti ir pateikt, cik, jo ir pagājis tikai viens mēnesis kopš pēdējās operācijas. Tas, ka es esmu Saeimā, varu teikt vēleiz to pašu, tas ir mans pienākums. Ja es to varu izdarīt, ja es varu piedalīties šajā procesā, es, protams, piedalos, jo man ir atbildība tāpat kā jebkuram citam deputātam būt šeit un pieņemt lēmumus," trešdien sacīja Zatlers.

Jūnija sākumā veselības stāvokļa dēļ Zatlers paziņoja, ka no politikas uz laiku aizies. Sākotnēji Zatleram tika konstatēts prostatas vēzis, un 11.jūnijā tika veikta operācija, pēc kuras viņš jutās labi. Vēlāk ārsti Zatleram atklājuši kādu retu slimību, un jūlijā viņam tika veikta vēl vienu operācija ārzemēs – Briselē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!