Foto: LETA
Zatlera Reformu partijas (ZRP) reitinga kritums zem 5% saistāms ar sešu deputātu aiziešanu no partijas, līdz ar to nav pārsteigums.

Tā ziņas par ZRP reitinga kritumu komentējis partijas vadītājs Valdis Zatlers, informēja ZRP pārstāve Daiga Holma.

"Sešu deputātu aiziešana uz brīdi radīja būtisku nestabilitātes un varbūt pat zaudējuma izjūtu. Ja reitings mērīts šajā emocionālajā brīdī, tad nav pārsteigums, ka tas ir tik zems," viņš norādījis.

Zatlers gan uzskata, ka partijas situācija nebūt nav tik nestabila – pieci ZRP ministri aktīvi strādā, norit konstruktīvs darbs pie 2012.gada budžeta un ZRP nešaubās, ka ministru kompetence un padarītie darbi jau tuvākajā laikā situāciju vērsīs par labu.

Tāpat viņš uzsver, ka ZRP ir tapusi ļoti īsā laikā, tāpēc nākamajos mēnešos turpināsies liels darbs pie tās stiprināšanas – reģionālo struktūru izveide, partijas domnīcas darbības aktivizēšana, padomes izveide un darbs ar partijas biedriem.

Jau vēstīts, ka jaunākā "SKDS" aptauja liecina – nupat ievēlētajai Saeimai uzticas vien 12% iedzīvotāju, un tas ir tikpat, cik bija pirms Saeimas atlaišanas, tostarp ZRP reitings ir zem pieciem procentiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!