"Mercedes-Benz" publicējis oficiālo informāciju un attēlus ar atjauninātās C-klases sportisko modifikāciju "C63 AMG", kas pieejam kā sedana, tā arī universāļa versijā.

Salīdzinājumā ar līdzšinējo "AMG" modifikāciju tai būs jauni priekšējie lukturi, lielāks radiatora dekoratīvais režģis, kā arī citāds priekšējais buferis ar lielāku gaisa tvērēju un diožu gabarīta lukturiem. Vēl modernizētajai "AMG" versijai ir alumīnija motora pārsegs, jauns aizmugurējais buferis, oglekļa šķiedras spoileris un jauna dizaina 18 collu riteņu diski.

Automobilis joprojām būs aprīkots ar to pašu 457 zirgspēku jaudīgo 6,2-litru atmosfērisko V8 benzīna dzinēju, kas sajūgts ar septiņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Lai arī jauda palikusi nemainīga, "Mercedes-Benz" norāda, ka tā degvielas patēriņu samazinājis par 10 procentiem. To izdevies panākt, pārprogrammējot pārnesumkārbas elektronisko vadību un uzstādot citādu stūres hidrauliskā pastiprinātāja sūkni.

Par papildus samaksu pieejama arī "AMG Performance" pakotne, kas paredz motora jaudas palielinājumu līdz 481 ZS. Tādā gadījumā "Mercedes-Benz C63 AMG" no vietas līdz 100 km/h paātrināsies 4,4 sekundēs un maksimāli sasniegs elektroniski ierobežoto atzīmi 250 km/h.

Vēl atjauninātajam sportiskajam modelim būs modernizēta balstiekārta ar jauniem šķērsstabilizatoriem un pašbloķējošo diferenciāli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!