Foto: DELFI
Latvijas Apvienotās policistu arodbiedrības prezidents Agris Sūna izstājies no paša vadītās partijas "Latvijas kustība "Solidaritāte"" un pievienojies eksprezidenta Valda Zatlera dibinātai Zatlera Reformu partijai (ZRP).

Sūna pastāstīja, ka iesniegumu par iestāšanos ZRP viņš iesniedzis jau otrajā dienās pēc tās nodibināšanas.

"Zatlera Reformu partija ir pēdējā cerība mūsu valstij. Ja būšu kļūdījies, tad vairs ar politiku nenodarbošos," sacīja Sūna.

Viņš arī teica, ka ar pievienošanos ZRP viņš vēlas rādīt piemēru citām mazām partijām, ka pareizais solis "ir atbalstīt ar plecu labas idejas un savas ambīcijas jāmet pie malas".

2005.gadā tika nodibināta "Vislatvijas partija 21.gadsimts", bet 2009.gada decembrī partija mainīja nosaukumu uz "Latvijas kustība "Solidaritāte"".

Pagājušogad trīs partijas – "Latvijas kustība "Solidaritāte"", "Demokrāti.LV" un " Ražotāja Latvija" – ceļā uz 10.Saeimas vēlēšanām nolēma veidot apvienību "Ražots Latvijā". Taču vēlāk partija "Demokrāti.LV" no apvienības tika izslēgta.

Apvienība parlamentā gan neiekļuva, jo vēlēšanās ieguva tikai 0,97% balsu.

Jau vēstīts, ka 23.jūlijā notika ZRP dibināšanas kongress. Savukārt 13.augustā ZRP pulcēsies kongresā, lai apstiprinātu partijas programmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!