Foto: DELFI

Valsts prezidents Raimonds Vējonis aicina ikvienu Latvijas piedalīties 13. Saeimas vēlēšanās un izlemt valsts nākotni, liecina Valsts prezidenta kancelejas izplatītais paziņojums.

"Lai mums būtu iespēja dzīvot savā valstī un savu likteni lemt demokrātiskā procesā, daudzi atdeva dzīvību. Mums ir tikai jāaiziet līdz vēlēšanu iecirknim un jānodod sava balss. Tāpēc dosimies pie vēlēšanu urnām un izdarīsim savu izvēli par Latviju," aicina Valsts prezidents.

Viņš aicina partijas un kandidātus vērtēt ne tikai pēc to atpazīstamības, bet arī pēc viņu profesionalitātes, padarītajiem vai nepadarītajiem darbiem. Uzklausot deputāta amata kandidātus, Vējonis aicina analizēt, cik reāli tos ir izpildīt.

"Esmu pārliecināts, ka mēs – Latvijas vēlētāji esam zinoši un gudri, lai šajās vēlēšanās pieņemtu izsvērtu lēmumu un izdarītu atbildīgas izvēles," uzsver Valsts prezidents.

Ziņots, ka sestdien, 6. oktobrī, notiks 13. Saeimas vēlēšanas. Vēlēšanu iecirkņi balsotājiem būs atvērti no pulksten 7 līdz 20.

Pavisam 13. Saeimas vēlēšanās darbosies 1075 vēlēšanu iecirkņi, no kuriem 954 vēlēšanu iecirkņi atradīsies Latvijā, bet 121 ārvalstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!