Foto: TASS/Scanpix/LETA

Navaļnija aizturēšana jau atkal ir likusi visai pasaulei nosodoši palūkoties Krievijas virzienā, veltot tai virkni kritikas. Arī Baltijas valstu ārlietu ministri ir vienojušies kolektīvā aicinājumā izdarīt spiedienu uz bravūrīgo kaimiņu, taču pagaidām tālāk par dusmīgiem tvītiem tikuši neesam. "Cehs.lv" ārpolitikas institūta vadītājs Kristaps Āls pieļauj, ka agri vai vēlu ar ierakstiem sociālajos tīklos būs par maz, tāpēc ir jāsāk domāt par reālām sankcijām, ko varam vērst pret Krieviju.

Lietuva aizvadītajās dienās ir iekarojusi ziņu virsrakstus ar aizliegumu valstī iebraukt Filipam Kirkorovam, ko K. Āls vērtē ļoti atzinīgi. "Tas ir iedarbīgi un ļoti asprātīgi. Es pats nebūtu izdomājis neko labāku," norāda eksperts, piebilstot, ka vēl melnajā sarakstā būtu bijis jāiekļauj Kirkorova stilists. Gadījumā, ja arī Latvija izlems spert soli reālu sankciju virzienā, "Cehs.lv" nāk klajā ar padomiem, kā to izdarīt pēc iespējas efektīvāk.

1. Ja var kādam Krievijas pilsonim aizliegt iebraukt valstī, tad taču varētu arī liegt Krievijā iebraukt kādam tur gaidītam latvietim, vai ne? 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!