Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Pirmais sniegs mūs ir sasniedzis un atliek vien cerēt, ka kādā no kupenām atradīsim arī mūsu nākamo premjeru. Sūtām apsveikumus mūsu dārgajiem teātra pasaules ļaudīm, kas godam aizvadījuši "Spēlmaņu nakti", kamēr par Karstu diskusiju vērtu svētku dienu parūpējusies kāda muzikālās pasaules pārstāve.

Īstu svētku dienu savā dzimšanas dienas nedēļā piedzīvojusi dziedātāja Evija Vēbere, kuras iznāciens koncertā "Mīlestības vārdā. 18+" izpelnījās neviltotu uzmanību interneta dzīlēs. Kamēr daudzi šausmās novēl Evijai mest dziedāšanai mieru un pievērsties citām nodarbēm, citi aizstāv mākslinieci un novēl izturību pret mūzikas ekspertu nievām. Lai kā arī būtu - daudzi tieši pateicoties šim uzzināja par Evijas daiļradi un cerēsim, ka uz viņas karjeru tas atspoguļosies tikai pozitīvi. Ja kāds vēl nav redzējis video, tad ko jūs vispār darat internetā?

Eduarda Smiļģa dzimšanas diena šogad iekrita piektdienā un tam par godu Latvijas Nacionālajā teātrī tika pasniegtas ikgadējās "Spēlmaņu nakts" balvas. Šogad, šķiet, visiem patikusi gan apbalvošanas ceremonija, gan tās scenārijs, vadīšana un balvu saņēmēji. Ielās runā, ka daži svin vēl tagad un tāpēc novēlēsim viņiem vieglu pamošanos pēc lielajām dzīrēm.

Kamēr citi svin un priecājas, citiem joprojām darba pilnas rokas un valdības veidošanas sarunu pilnas mutes. Pie premjera joprojām tā arī neesam tikuši un nekur nav teikts, ka līdz Ziemassvētkiem pie tāda tiksim.

Apsveicam visus arī ar pirmo sniegu un spēju saskatīt mākslu, daili un eleganci it visā, kas mums dzīvē dots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!