Ziniet, Cimdara kungs, smējos, izlasot Jūsu viedokli par CVK (Centrālās vēlēšanu komisijas) veikto sabiedrisko attiecību pakalpojuma iepirkumu.

Man ir prieks, ka tieši sabiedrisko attiecību nozarē nav vērojama, Jūsu vārdiem runājot, "patiešām liela krīze", tai pat laikā krīze joprojām ir vērojama atsevišķu valsts un pašvaldību ierēdņu domāšanā. Arī Jūsu. Diemžēl. Šai gadījumā ar vārdu "krīze" es domāju katastrofālu izpratnes neesamību par savu atbildību (arī Jūsu atbildību, Cimdara kungs!) sabiedrības un nodokļu maksātāju priekšā par to, kā tiek tērēti valsts budžeta līdzekļi.

Sabiedrisko attiecību nozarē strādājošās kompānijas valsts kasē nodokļos ik gadu vidēji iemaksā vairāk kā miljons latu, tāpēc, uzskatu,  ka jebkuram no mums ir tiesības, Jums, Cimdara kungs, lūgt atbildēt uz jautājumu,  kā Jūsu vadītā valsts iestāde šo naudu tērē?

Kā arī lūgt paskaidrot, kāpēc Jūsu vadītās iestādes iepirkumos jau kuru gadu uzvar viena un tā pati kompānija, kuru (kāda nejaušība!):

-         Jūs pats esat savulaik dibinājis;

-         kuru šobrīd vada Jūsu bijušais padotais;

-         kuras vienīgie ienākumi ir CVK līdzekļi;

-         kura vienīgā acīmredzot zināja ko, kā un kāpēc jāraksta izsludinātā iepirkuma darba uzdevumā;

-         kura, kā redzams uzņēmuma reģistrā, nodarbojas ar visu, tikai ne sabiedrisko attiecību pakalpojumu sniegšanu?

Un šiem jautājumiem nav nekā kopēja ar " konkurentu nomelnošanas metodēm", kā Jūs esat uzsvēris CVK izsūtītajā informācijā medijiem. Nē, mēs ne mirkli neesam nomelnojuši konkurentu, jo tas nav iespējams konkurenta neesamības dēļ.

Jā, es Jums, kā Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājam, vairs neticu, Cimdara kungs! Apzinos, ka Jums mana ticība vai neticība ir vienaldzīga, bet, atļaušos atgādināt, - Jūs esat Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs un šis amats pieprasa īpaši nevainojumu reputāciju. Ikvienam vēlētājam ir jābūt pārliecinātam, ka Jūsu privātā un profesionālā reputācija ir "visaugstākās raudzes".  Man, kā vēlētājam, šīs pārliecības vairs nav!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!