Foto: PantherMedia/Scanpix
Līdz lielajai balsošanai vēl vesels mēnesis, tādēļ starp apmaksātām un neapmaksātām partiju reklāmām vēl var atrast arī pa kādam tvītam, kas nav veltīts politiķu gānīšanai, vai cildināšanai. Šonedēļ visai vēlēšanu jezgai pa vidu pamanījām, ka atsākusies skola, atvēries IKEA , cilvēki iet uz IKEA un pie IKEA ir sastrēgumi.

Ar sajūsmu, ovācijām un kaudzi puķu sociālajos tīklos ir aizvadīta pirmā skolas diena. Diena, kurā tūkstošiem skolēnu māj atvadas garlaicīgajai vasarai un aizgrābti atsāk savu ceļu augšup zinību kalnā. Īpašas sajūtas, protams, bauda pirmklasnieki, kuri vēl pat nenojauš, kāds gadiem ilgs piedzīvojums viņus sagaida un kādus tik tekstus vecāki par viņiem nav salikuši sociālajos tīklos.

Lai gan valsts populārāko veikalu atklāja vēl nedēļu atpakaļ, joki un vīpsnāšana par tēmu "IKEA" nenorims vēl vismaz līdz lieldienām. Katrs mēģina atrast īsto brīdi, kad cilvēku būs mazāk un nopirkt savu pirmo skapi, vai atgādināt internetam, ka visi, kas tuvākajās dienās spers kāju zviedru megabodē, ir pēdējie pāķi. Katrā ziņā - jaunu iepirkšanās vietu mēs protam sagaidīt kā nākas.

Lai gan tehnoloģijas, gadžeti un aplikācijas mūs regulāri priecē ar jaunām iespējām, ir skaidrs, ka vienmēr var labāk un tieši sociālajos tīklos ir atrodami paši labākie ieteikumi inovāciju attīstībai.

Sveiciens arī tiem, kuri septembrī plāno uzsākt nevis skolas, bet darba gaitas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!