Priekšvēlēšanu aptaujas Lielbritānijā liecina – vismaz 19 procentu Anglijas iedzīvotāju Eiroparlamenta vēlēšanās gatavi balsot nevis par vadošajām šīs valsts partijām – konservatīvajiem vai leiboristiem, bet gan par NEATKARĪBAS partiju (UKIP).

Šīs partijas kandidāti iestājas par Lielbritānijas izstāšanos no ES un par cīņu pret nelegālajiem imigrantiem.

Pat Lielbritānijā, valstī ar 60 miljoniem iedzīvotāju politiķi un vienkāršie iedzīvotāji ir norūpējušies par savas valsts neatkarības zaudēšanu. Satraukti par neatkarību lēmumu pieņemšanā, par savas valsts pilsoņu interešu aizsardzību. Latvijai ar 2 miljoniem iedzīvotāju neatkarības zaudēšana ir vēl daudz reālāka nekā Lielbritānijai. Tāpēc būtu loģiski, ja Latvijas vēlētāji pārtrauktu balsot par partijām, kas bez ierunām atbalstīja verdziskos iestāšanās noteikumus ES, atbalstīja arī Latvijai ārkārtīgi neizdevīgo Lisabonas līgumu.

Atzīmēsim, ka vienīgie Latvijas paverdzināšanas pretinieki bija eiroskeptiķi, kas tagad ir Rīcības partijas rindās. Mūsu līderis Eiroparlamenta vēlēšanās ir eiroskeptiķis Normunds Grostiņš, kurš jau no paša sākuma brīdināja par visām eirointegrācijas negatīvajām sekām – cenu un inflācijas kraso pieaugumu, dzīves līmeņa pazemināšanos, sociālo garantiju samazināšanos.

Normunds Grostiņš brīdināja arī, ka iestāšanās ES faktiski nozīmēs Latvijas valstiskās neatkarības zaudējumu.

Ja vēlaties, lai Latvija nosargātu savu neatkarību, balsojiet par Rīcības partiju!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!