Sastāvdaļas
Sagatavošana
Vispirms sagatavo garneles, kas iepriekš atlaidinātas. Smalki sakapā ķiploku. Uz pannas izkausē sviestu (ļoti labi derēs garšaugu sviests), pievieno ķiploku un uz lēnas uguns apcep. Pievieno garneles un cep, līdz garneles uzsūkušas aromātus un garšu. Beigās pievieno sāli, apmaisi un liec garneles bļodiņā bez sviesta.
Pagatavo cieti vārītas olas, vāri aptuveni 7-9 minūtes.
Ar rokām saplucini salātus mazākos gabalos. Mazākos gabaliņos sagriez papriku, ķirštomātus, izņem avokado kauliņu, nomizo augli un sagriez nelielos kubiņos.
Glāzes apakšā liec salātu lapas, tad papriku, tomātus, avokado, garneles. Tad uzlej vai izspied mērci vai majonēzi (derēs ķiploku majonēze) un pa virsu kā dekorāciju liec vārītās olas, kas sagrieztas mazākos gabalos.
Dekorēšanai var izmantot arī svaigus zaļumus. Lai labi garšo!