Foto: Shutterstock
Spinātu - siera sacepums priekš gardām ikdienas pusdienām.
75Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
3 sīpoli2 ĒKsviests2 ķiploka daiviņas150 gspināti0.75 TKsāls0.5 TKmelnie pipari1 TKmuskatrieksts150 grīvēts siers300 mlpiens4 olas

Sagatavošana

1

Apcepiet sīpolus sviestā kamēr tie kļūst mīksti. Spinātus apvāra un sakapā.

2

Samaisiet visas sastāvdaļas. Ielejiet maisījumu izsmērētā cepamtraukā un cepiet zemā temperatūrā. Cep ~ 1 stundu, kamēr maisījums ir sarecējis – sabiezējis.

Iesūtīja: ņam

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!