Angļu futbola zvaigzne Deivids Bekhems, visticamāk, līdz sezonas beigām paliks Itālijas klubā "AC Milan", kas futbolistu īrē no Losandželosas "Galaxy".
Bekhems janvārī pievienojās Milānas klubam, bet īres laiks viņam beidzās 8.martā, kad vajadzētu atgriezties „Galaxy" rīcībā. Taču pašam futbolistam iepatikās spēlēt Itālijā, arī klubs bija ļoti apmierināts, tādējādi „AC Milan" un „Galaxy" uzsāka pārrunas par Bekhema palikšanu Milānā. Tomēr „Galaxy" noraidīja visus piedāvājumus un vēlējās, lai futbolists atgriežas ASV.

Taču tagad „AC Milan" tuvu stāvoši avoti informē, ka izdevies panākt kompromisu. Tas paredz, ka Bekhems paliek „AC Milan" rindās līdz sezonas beigām, bet tad līdz novembrim spēlē „Galaxy" sastāvā. Pēc ASV futbola sezonas beigām, visticamāk, starp abām pusēm atsāksies pārrunas par Bekhema iespējamo pilno pāreju uz „AC Milan".

Runas par Bekhema pirkšanu pastiprinājās pēc tam, kad „AC Milan" priekšsēdētājs Adriāno Galjāni neslēpa savus nodomus par brazīliešu zvaigznes Kakā iespējamo pārdošanu „Real Madrid" komandai. Darījums starp abiem futbola grandiem vasarā varētu notikt, ja Spānijas čempionu prezidenta krēslu saglabās multimiljonārs Florentino Peress.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!