Foto: LETA

Bijušais Latvijas futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs turpina saņemt kompensāciju no Latvijas Futbola federācijas (LFF), paralēli saņemot atalgojumu "Optibet" Latvijas virslīgas klubā "Liepāja".

Vienošanās starp LFF un Starkovu paredz nevis kompensācijas izmaksu pilnā apmērā, bet gan regulāru izmaksu līdz iepriekš noslēgtā līguma beigām, liecina portāla "Delfi" rīcībā esošā informācija.

Starkovam līgums par Latvijas izlases vadīšanu bija noslēgts līdz 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas beigām. Latvijas izlasei "Euro 2020" atlase noslēgsies šī gada 19. novembrī, pēc kā arī LFF teorētiski vajadzētu pārstāt maksāt kompensāciju Starkovam. LFF prezidents Kaspars Gorkšs bija izvairīgs savās atbildēs šajā jautājumā, jo nevēlējās pārkāpt konfidencialitātes punktus, kas iekļauti līguma laušanā ar Starkovu.

Starkovs no Latvijas izlases galvenā trenera amata tika atbrīvots 2018. gada aprīļa sākumā, neilgi pēc tam, kad valstsvienība pārbaudes spēlē piedzīvoja apkaunojošu zaudējumu Gibraltāram. Viņa vietā pie valstsvienības stūres stājās somu speciālists Miksu Pātelainens, kuru vēlāk nomainīja Slaviša Stojanovičs.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!