Par "Optibet" Latvijas futbola virslīgas kluba "Liepāja" galveno treneri no nākamās sezonas kļūs Andrejs Kaļiņins, informē vienība.

"Liepājas" komandu pēdējas sezonas spēlēs vada Mareks Zuntners, bet skatoties jau uz nākamo sezonu, klubs laicīgi jau meklēja galveno treneri. Trešdien, 6. novembrī, oficiāli par "Liepājas" galveno treneri apstiprināts Andrejs Kaļiņins.

Šo sezonu kā "Liepājas" galvenais treneris iesāka skotu speciālists Gordons Jangs, kurš gan aprīlī tika atbrīvots no amata. Vēlāk vadības grožus pārņēma pieredzējušais Aleksandrs Starkovs, tomēr septembra beigās bijušais Latvijas izlases galvenais treneris atstāja Kurzemes klubu.

Andrejs Kaļiņins pirms tam ir strādājis "JFK Olimps", FK "Auda", "Skonto", RFS, FK "Jelgava", kā arī bijis trenera asistents Latvijas U19 izlasē.

"Liels prieks un gandarījums atrasties šeit. Zinu, ka "Liepāja" ir klubs ar lielām ambīcijām, šī sezona noteikti klubam nav izdevusies, tādēļ arī esmu šeit, lai to mainītu. Apzinos, ka strādāt FK Liepāja ir liels izaicinājums, liepājnieki vēlas uzvaras un ir pieraduši, ka futbola klubs ir viens no spēcīgākajiem Latvijā. Darīšu visu, lai atgrieztu atpakaļ šo ticību, kas šogad ir mazliet iedragāta," saka Kaļiņins.

"Optibet" Latvijas virslīgas kopvērtējumā "Liepāja" ar 36 punktiem 31 mačā ieņem septīto vietu, noslēguma kopvērtējumā var vēl iekļūt labāko sešiniekā, tomēr nākamajā sezonā Kurzemes klubs nespēlēs Eirokausos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!