Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Latvijas pirmajā līgā uzvarējušais un ceļazīmi uz virslīgu izcīnījušais klubs "Lokomotiv Daugavpils" oficiāli mainījis nosaukumu uz "FC Noah Jurmala", mainījušies biedrības dalībnieki, bet parādi joprojām nav nokārtoti.

Līdz šim biedrībā "Lokomotiv Daugavpils" kā dalībnieki bija Žanis Zubovs un Aleksandrs Jakubovskis. 2021. gada 19. janvārī biedrība mainījusi nosaukumu uz "FC Noah Jurmala", Jakubovskis un Zubovs vairs nav biedrības dalībnieki, bet starp dalībniekiem tagad ir trīs personas – Vadims Lunis, Nikolajs Poženskis un Krievijas pilsonis Andrejs Vasiļjevs. Neviens "FC Noah Jurmala" jauno dalībnieku vārds līdz šim nav dzirdēts saistībā ar jauno klubu vai tā lielo "brāli" Armēnijā – "Noah FC", bet visi trīs ir "uzticības personas".

"It kā viņi ("Noah" – red.) pateica, ka Zubovam un Jakubovskim vajag aiziet no biedrības, lai nebūtu problēmu licencēšanas gaitā, jo LFF nav tā labākā attieksme. Mēs pagājām malā," juridiskos aspektus skaidro Jakubovskis.

Ja sastāva problēmu jaunā kluba vadība centīsies risināt tuvākajā laikā, tad pirmo sezonu "FC Noah Jurmala" aizvadīs ārpus kūrortpilsētas un bez savām mājām. Jaunā kluba iecerēto mājvietu Slokas stadionu jau sev rezervējusi cita virslīgas vienība Jūrmalas "Spartaks". Turklāt līgumā ar Jūrmalas domi esot iestrādāts punkts, kas neļauj šajā stadionā virslīgas spēles aizvadīt citiem virslīgas klubiem.

Tādējādi "FC Noah Jurmala" nācies meklēt risinājumu, un tas atrasts Tukumā. Sezonu komanda uzsāks RTU stadionā Rīgā, kur arī pagaidām trenēsies. Kad laika apstākļi ļaus, komanda mājas spēles aizvadīs Tukumā. Andrejevs pieļauj, ka vasaras laikā komanda pilnībā varētu pārcelties uz Tukumu, kur aizvadītu arī treniņus, tomēr par to 100% pārliecības vēl neesot.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!