Foto: Kadrs no video
"Skonto" stadionā pirms 2022. gada Pasaules kausa izcīņas spēles starp Latvijas un Melnkalnes futbola izlasēm trešdien nolemts krāsot zālāju.

Portāla "Delfi" rīcībā esošā neoficiāla informācija liecina, ka runas par zālāja iespējamo krāsošanu bijušas jau ilgāku laiku. Trešdien nolemts, ka zālājs tiks krāsots, lai televīzijas translācijā būtu labāka bilde. Lēmumu par krāsošanu pieņēmusi UEFA.


Ziņots, ka abu komandu galvenajiem treneriem pirms trešdienas spēles bažas ir par "Skonto" stadiona zālāju. Drošības iemeslu dēļ, lai nesabeigtu zālāju, "Skonto" stadionā nenotika abu komandu oficiālie pirmsspēles treniņi. Latvijas izlase pirms spēles treniņus aizvadījusi tikai uz mākslīgā seguma futbola laukumiem, bet Melnkalnes izlase oficiālo treniņu aizvadīja uz dabīgā zālāja stadionā "Daugava".

Februāra sākumā Latvijas Futbola federācija (LFF) izlēma, ka spēli aizvadīs "Skonto" stadionā. Neoficiāli tas tika pamatots ar to, ka "Skonto" stadionā izdosies nodrošināt laba līmeņa zālāju, tomēr cerības neattaisnojās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!