Foto: EPA/Scanpix/LETA

Slavenais argentīniešu futbolists Lionels Mesi nākamgad varētu pārcelties uz slavenajam anglim Deividam Bekhemam daļēji piederošo ASV klubu Maiami "Inter", vēsta medijs "The Athletic".

Medijs informē, ka sarunas starp abām pusēm pavirzījušās uz priekšu diezgan tālu, un šobrīd "Inter" tiek uzskatīta par reālāko Mesi nākamo darbavietu.

Mesi šobrīd ir Francijas flagmaņa Parīzes "Saint-Germain" (PSG) spēlētājs. Ar šo klubu 35 gadus vecajam argentīniešu uzbrucējam ir līgums līdz nākamā gada vasarai.

Netiek gan izslēgta varbūtība, ka Mesi varētu atgriezties "Barcelona" komandā, kas finansiālu apsvērumu dēļ nevarēja viņu noturēt pagājušajā gadā.

"Neoficiāla informācija liecina, ka PSG vēlēsies ar Mesi pagarināt līgumu. Viņš tiek saistīts arī ar pāreju uz Maiami un atgriešanos Barselonā, tomēr ar "Inter" līdz šim bijušas visnopietnākās pārrunas," ziņo "The Athletic".

Tā kā PSG līgums tuvojas beigām, Mesi jau pēc Jaunā gada sagaidīšanas varēs vienoties par kontraktu ar ārzemju klubiem. Sākotnēji argentīnietim bija problēmas ar iejušanos Francijas komandā, taču šosezon viņš visos turnīros 17 spēlēs iesitis jau 12 vārtus.

Mesi komunikācija ar Maiami klubu esot jau pāris gadus, turklāt futbolista ģimenei pārcelšanās uz šo pilsētu būtu gana pievilcīgs risinājums, jo tai tur ir iegādāts nekustamais īpašums.

Savas karjeras laikā Mesi septiņas reizes nosaukts ar gada labāko futbolistu. Viņa pāreja uz ASV augstāko līgu (MLS) būtu nozīmīgs solis šī reģiona futbolam, turklāt ASV pēc četriem gadiem uzņems Pasaules kausa finālturnīru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!