Foto: F64
"Kurbads" hokejisti svētdien sasniedza Latvijas čempionāta finālu, izšķirošajā mačā pārspējot "Ozolnieki"/"Monarch" komandu.

Izšķirošajā, piektajā sērijas mačā regulārā čempionāta labākā komanda "Kurbads" izbraukumā bija pārāka ar 3:2 (1:1, 2:1, 0:0), sērijā līdz trim uzvarām gūstot panākumu ar 3-2.

Pirmais periods starp abām vienībām noslēdzās neizšķirti 1:1, taču otrās trešdaļas sākumā otro reizi izcēlās Ronalds Cinks, bet 32.minūtē Renārs Undelis panāca jau 3:1 "Kurbads" labā. Tiesa, pāris minūtes vēlāk Elviss Želubovskis samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, bet Ozolnieku komandai tā arī neizdevās ieraidīt viesu vārtos vēl vienu ripu, lai turpinātu cīņu kaut vai pagarinājumā.

"Kurbads" vienību finālā jau gaida "Rīga"/"Prizma" komanda, kas savā pusfināla sērijā ar 3-1 pārspēja "Zemgale"/LLU vienību.

Finālsērijā uzvarētāja noskaidrošanai būs jāizcīna četri panākumi.

Kā zināms, regulārā čempionāta labākās komandas - "Kurbads" un "Zemgale"/LLU - bija nodrošinājušas sev automātisku vietu pusfinālā, kamēr 3.-6.vietas ieguvēji cīnījās ceturtdaļfinālā. Tajā "Prizma"/"Rīga" ar 3-0 pieveica Latvijas čempionāta pastarīti "Daugavpili", bet "Ozolnieki"/"Monarch" ar tādu pat rezultātu uzvarēja "Dinamo"/"Juniors" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!