Foto: F64
Latvijas hokeja čempionāta komanda "Liepāja" noslēgusi līgumus ar uzbrucējiem Arturu Mickēviču, Edgaru Homjakovu, Dmitriju Korņilovu un aizsargu Romāns Nekļudovu, informē klubs.

"Sagaidot regulārā čempionāta beigu posmu komanda pastiprinās visās pozīcijās. Mums ir vajadzīga Korņilova pieredze, Krievijas Augstākās līgas bijušā spēlētāja Mickēviča precizitāte un U-20 izlases dalībnieku Nekļudova un Homjakova ātrums un rezultativitāte," skaidroja HK "Liepāja" valdes priekšsēdētājs Kārlis Dreņģers.

Mickēvičs šo sezonu sāka VHL klubā Ņeftekamskas "Toros", tomēr abas puses vienojās par līguma laušanu. Viņš tagad pauž prieku par atgriešanos Liepājā.

"Komanda ir gatava cīnīties, čaļi laukumā cenšas. Esmu gatavs palīdzēt, varu dot savu pieredzi. Komandā ir labs mikroklimats, jo var teikt, ka kopā esam izauguši. Man ir viegli spēlēt un iekļauties komandā, jo komanda ir pazīstama. Uzskatu par goda lietu izcīnīt godalgotu vietu pilsētai, kurā aizvadīta liela daļa no manas hokejista karjeras."

Liepājas komanda Latvijas čempionāta kopvērtējumā ir trešajā vietā ar 40 punktiem 20 spēlēs. Līderpozīcijā ar 49 punktiem 21 spēlē ir HK "Mogo", kam vienu punktu zaudē "Kurbads".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!