Foto: AP/Scanpix
Nacionālajā hokeja līgā (NHL) neveiksmīgi kārtējo maču novembrī aizvadījusi Zemgus Girgensona pārstāvētā vienība Bufalo "Sabres", kas ar 1:4 (1:1, 0:0, 0:3) piekāpās Sentluisas "Blues".

Latviešu centra uzbrucējs šoreiz nospēlēja 13:52 minūtes, kuru laikā izdarīja trīs spēka paņēmienus un trīs reizes meta pa pretinieku vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls. Tāpat Girgensons uzvarēja astoņos no 15 iemetieniem, bet reizi bloķēja pretinieku metienu.

Pirmajā periodā komandas apmainījās ar vairākumā gūtajiem vārtiem. Sākumā astotajā minūtē Sems Reinharts guva "Sabres" pirmos vārtus, kas izrādījās komandas vienīgie mačā, bet pēc trīs minūtēm Robijs Fabri izlīdzināja rezultātu. Neveiksmīgi Bufalo komanda aizvadīja pēdējās trešdaļas sākumu, kad pusotras minūtes laikā zaudēja divus vārtus – "Blues" sastāvā izcēlās Džeidens Švarcs un Kails Brodzjaks. Spēles priekšpēdējā minūtē, kad "Sabres" jau noņēma vārtsargu, tukšos vārtos ripu vēl raidīja Skotijs Apšals, panākot 4:1.

"Sabres" tas bija jau piektais zaudējums pēc kārtas un sestais pēdējos septiņos mačos. Novmebrī komanda uzvarējusi vien divus no astoņiem mačiem. Bufalo komandai šajā sezonā ir lielas problēmas ar pretinieku vārtu "atslēgšanu" un tā ir vājākā līgā gūto vārtu ziņā. Novembrī nevienā no astoņiem mačiem "Sabres' nav guvusi vairāk par diviem vārtiem, kopā šajās spēlēs pretinieku vārtsargus pārspējusi vien 10 reizes, bet visā sezonā 16 spēlēs guvusi 30 vārtus.

Bufalo komandai tagad ir lieliska iespēja pārtraukt neveiksmju sēriju, jo nākamos četrus mačus tā aizvadīs savā laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!