Foto: LHF
Otro panākumu Četru nāciju turnīrā ceturtdien izcīnīja Oļega Sorokina vadītā Latvijas U-18 hokeja valstsvienība, kas ar rezultātu 4:3 (1:0, 0:1, 2:2, 1:0) papildlaikā apspēlēja vienaudžus no Norvēģijas, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Nepilnas četras minūtes līdz pamatlaika beigām Latvija atradās vadībā ar rezultātu 3:2, taču norvēģi spēja izglābties un panāca 3:3. Papildlaikā meistarīgāka bija Latvija, kas guva vārtus un svinēja savu otro uzvaru turnīrā.

Latvijas izlases labā ar diviem vārtiem izcēlās liepājnieks Deniss Vilmans, bet vēl reizi precīzi bija Niks Zīle un Daniels Goršānovs. Savukārt divas piespēles Ralfa Bergmaņa kontā.

Turnīra noslēguma maču Latvija aizvadīs sestdien, kad pulksten 14.00 tiksies ar Austriju. Pirmajā turnīra spēlē Latvija ceturtdien ar 8:2 sagrāva dāņus.

Šis Latvijas U-18 izlasei būs pēdējais pārbaudes turnīrs pirms gaidāmā pasaules čempionāta elites divīzijā.

Latvijas U-18 izlase pagājušajā pasaules čempionātā elites divīzijā Zviedrijā pirmo reizi vēsturē sasniedza ceturtdaļfinālu, kur sīvā cīņā ar rezultātu 1:3 piekāpās spēcīgajai Kanādas valstsvienībai.

Mūsu U-18 komanda šā gada pasaules čempionātā elites divīzijā, kas norisināsies ASV, spēkosies vienā apakšgrupā ar Zviedriju, Kanādu, Baltkrieviju un Šveici. Šis turnīrs norisināsies no 16. līdz 26. aprīlim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!