Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargs Elvis Merzļikins atgūstas no viegla smadzeņu satricinājuma, kura dēļ viņš nav bijis mača pieteikumā kopš pagājušās nedēļas.

Merzļikins joprojām iekļauts "Blue Jackets" savainoto spēlētāju sarakstā, kurā norādīts, ka viņam ir smadzeņu satricinājums un ka viņš laukumā varētu atgriezties kuru katru dienu.

Portāla "The Athletic" "Blue Jackets" komandas apskatnieces Alisones Lukanas rīcībā esošā informācija liecina, ka Merzļikina smadzeņu satricinājums klasificējams kā vieglas formas. NHL pēdējos gados lielu vērību pievērš galvas savainojumiem, tāpēc paredzams, ka Merzļikins laukumā atgriezīsies, kad būs pilnībā atguvies no trieciena.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā NHL mačā Merzļikins guva savainojumu pēc sadursmes ar Otavas "Senators" uzbrucēju Entoniju Duklēru un nevarēja pabeigt spēli.

Merzļikins šajā sezonā NHL aizvadījis 32 spēlēs, kurās izcīnījis 12 uzvaras. Viņš vidēji ielaidis 2,39 vārtus un atvairījis 92,2% metienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!