Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien, 3. aprīlī, ar rezultatīvu piespēli izcēlās Teodors Bļugers, palīdzot Vegasas "Golden Knights" otro reizi dažu dienu laikā pieveikt Minesotas "Wild" – šoreiz pēcspēles metienos ar 4:3 (1:0, 1:3, 1:0, 0:0, 1:0).

Pirmā perioda vidū pēc Bļugera piespēles metienu izdarīja Bens Hatons, bet vārtu priekšā ripu vārtu tīklā ievirzīja Kīgans Kolesārs, izvirzot "Golden Knights" vadībā ar 1:0. Bļugeram tas bija sestais rezultativitātes punkts (2+4) pēc aizmainīšanas uz Lasvegasas komandu.

Bļugers nospēlēja 10:42 minūtes, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, uzvarēja četros no septiņiem iemetieniem, bet spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu "-1".

Par spēles galveno varoni kļuva 22 gadus vecais Lasvegasas komandas uzbrucējs Pāvels Dorofejevs, kurš guva divus vārtus, ar vieniem no tiem 35 sekundes pirms pamatlaika beigām panākot 3:3. Dorofejevs realizēja arī vienu pēcspēles metienu, bet "bullīšu" sērijā "Golden Knights" bija pārāki ar 3:2, izšķirošo izgājienu realizējot Reilijam Smitam.

"Wild" labā pamatlaikā vārtus guva Brendans Duheims, Jons Klingbergs un Mets Boldijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!