Foto: NHL.com

Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina komandas biedrs Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Kolumbusas "Blue Jackets" Dmitrijs Voronkovs nespēj iejusties šajā vienībā un ilgojas pēc atgriešanās dzimtenē. Kolumbusai var nākties viņu palaist.

Voronkovam šī ir pirmā sezona Ziemeļamerikā, turklāt 23 gadus vecais uzbrucējs ar deviņiem (3+6) rezultativitātes punktiem 16 mačos ir astotais naskākais punktu guvējs komandā. Viņa zaudēšana sportiski komandai var būt liels zaudējums. Kaut arī Kolumbusā ticis pie gana nopietnas lomas un solīda spēles laika, 23 gadus vecajam krievam ir lielas problēmas ar iejušanos. Nepalīdz arī "Blue Jackets" vājie rezultāti - 22 spēlēs iegūti tikai 16 punkti, kas liek atrasties pēdējā vietā Austrumu konferencē. Nesen bija arī deviņu zaudējumu sērija.

Hokejists nopietni apsverot atgriešanos Krievijā, kur bija pavadījis visu savu līdzšinējo dzīvi. Viņš pats nāk no Angarskas, Sibīrijā. Hokeju spēlējis tikai tur un Kazaņā. Sazināties ar citiem ne krieviski runājošajiem spēj tikai ar tulka palīdzību.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!