Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē Vankūveras "Canucks" ar latvieti Teodoru Bļugeru sastāvā ar rezultātu 3:1 savā laukumā pārspēja Anaheimas "Ducks".

Bļugers šajā mačā laukumā pavadīja 15:34 minūtes, no kurām 1:29 nospēlēja vairākumā, bet nepilnas divas minūtes – mazākumā. Viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja divus pretinieku metienus, uzvarēja sešos no 11 iemetieniem (54,5%) un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Broks Besers spēles septītajā minūtē ar nūjas neērto metienu izdarīja precīzu metienu un izvirzīja vadībā "Canucks" hokejistus, bet otrajā trešdaļā Raiens Stroms "Ducks" vairākumā rezultātu izlīdzināja. Vankūveras hokejisti trešo trešdaļu iesāka teicami, un Eliass Petersons izslidoja no aizvārtes un atguva vadību savai komandai. "Canucks" bija vadībā arī galotnē, bet tad Besers izmantoja to, ka "Ducks" nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, un raidīja ripu tukšos vārtos.

"Canucks" vārtos Tečers Demko atvairīja 30 pretinieku metienus.

Citā mačā Uvis Balinskis netika pieteikts Floridas "Panthers" sastāvā, bet viņa pārstāvētā komanda izbraukumā ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:1, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja Toronto "Maple Leafs".

"Panthers" komandā vārtus guva Kevins Stenlunds, bet Entonijs Stolarcs vārtos atvairīja 31 metienu. Par Toronto komandas varoni kļuva Noā Gregors, kurš guva vārtus un realizēja uzvaru nesošo pēcspēles metienu. Savukārt vārtsargs Džozefs Vols atvairīja 38 "Panthers" hokejistu metienus.

"Canucks" ar 31 punktu 23 mačos Rietumu konferencē ieņem otro vietu, bet "Panthers" ar 28 punktiem 22 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!