Foto: Fischtown Pinguins
Šajā sezonā Latvijas hokejisti dažādās hokeja līgās ir starp labākajiem dažādos statistikas rādītājos, bet pagaidām visspožāko sezonu aizvada Kristers Gudļevskis, kura sniegums ļauj Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins" būt Vācijas čempionāta (DEL) līderpozīcijā. Teicama sešu spēļu rezultativitātes sērija Nacionālajā hokeja līgā (NHL) padevusies Teodoram Bļugeram no Vankūveras "Canucks", bet Kolumbusas "Blue Jackets" rindās atguvies izskatās Elvis Merzļikins. Kuri vēl spīdējuši savu komandu sastāvos?

"Viņš ir bijis uzticams atbalsts nedēļām un mēnešiem ilgi, un dod mums iespēju izcīnīt punktus katrā spēlē," par Gudļevska sniegumu šosezon teica Brēmerhāfenes komandas galvenais treneris Tomass Popiešs.

Teodors Bļugers Vankūveras "Canucks" sastāvā beidzot ieguvis iespēju apliecināt sevi kā uzbrūkošu uzbrucēju, nevis tikai aizsardzības tipa spēlētāju. Viņš jau sešās spēlēs pēc kārtas izcēlies ar rezultativitātes punktiem, un no latviešiem garāka punktu sērija NHL izdevusies tikai Sandim Ozoliņam. Viņš savulaik bija rezultatīvs astoņās spēlēs pēc kārtas.

"Bļugers ir komandas un sistēmas spēlētājs. Dažreiz viņš upurē savus rezultativitātes punktus komandas labā, bet pagājušā mēneša laikā viņam izdevušies ļoti labi momenti," teica "Canucks" galvenais treneris Riks Točets.

Latvijas hokejisti bijuši pamanāmi arī citās hokeja līgās. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!