Foto: Mikkelin Jukurit

"BATNA BATNA BATNAAA!!!" – šādus sajūsmas izsaucienus Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Oskars Batņa no līdzjutēju puses dzird Somijas kluba "Jukurit" spēlēs un arī Mikeli pilsētiņā, kad izdodas satikt 195 centimetrus un 106 kilogramus raženo stāvu. Fanu ekstāzei ir pamats, jo 28 gadus vecais Batņa aizvada labāko sezonu savā profesionāļa karjerā. Rezultatīvais sniegums izsaucis interesi no lielākiem klubiem, un jauns līgums nākamajai sezonai viņam ir jau kabatā. "Tas būs jauns izaicinājums, taču no tādiem nekad neesmu baidījies."

Mikeli pilsētiņā, kurā mājo "Jukurit" klubs, dzīvo tikai nedaudz vairāk par 50 000 cilvēku. Galvenais sporta veids ir tieši hokejs, tāpēc spēlētājus ikdienā atpazīst. Arī Batņu, pie kura fani pilsētā ik pa laikam pienāk nobildēties vai velta latvietim kādu meldiņu. Somi pazīstami arī kā fanātiski pirtnieki, taču Batņa ar viņiem saunā neiet.

"Visiem jau interesē, lai uzbrucējs ir rezultatīvs. Līdz ko tas ir, tad arī citu klubu interese ir daudz augstāka. Pateicoties labam sezonas sākumam, parādījās vairākas iespējas karjeras turpinājumam," vienai no tām Batņa meta izaicinājumu

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!