Foto: AFP/Scanpix

Sešu zaudējumu sēriju, kas bija garākā šajā sezonā, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā trešdien pārtrauca Andra Biedriņa pārstāvētā vienība Goldensteitas "Warriors".

"Warriors" neveiksmju sēriju pārtrauca ar uzvaru savā laukumā pār Fīniksas "Suns" - 108:98 (33:26, 24:23, 28:27, 23:22). "Kareivjiem" tā bija pirmā uzvara kopš 2.februāra.

Biedriņš cīņā atkal iesaistījās no rezervistu soliņa, nospēlēja vien 6:17 minūtes, kurās izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un bloķēja vienu metienu.

Uzvarētājiem 28 punktus guva Klejs Tompsons, Džaretam Džekam 21 punkts, Stīvenam Karijam 20 punkti un 11 rezultatīvas piespēles, bet Deivids Lī guva 19 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas. "Suns" rindās labākais bija Gorans dragičs, kurš guva 20 punktus un izdarīja 10 rezultatīvas piespēles, bet Žermēns O'Nīls guva 17 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas.

Pēc garās neveiksmju sērijas "Warriors" ar 31 uzvaru un 23 zaudējumiem NBA kopvērtējumā Rietumu konferencē noslīdējusi uz sesto vietu, tomēr diezgan droši atrodas "play off" komandu zonā.

Citu NBA spēļu rezultātus un statistiku var palūkot "Delfi Sports" speciālajā sadaļā LIVESCORES

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!