Foto: LETA

Latvijas basketbola izlases kandidāts Armands Šķēle pēc valstsvienības pirmā treniņa sarunā ar "sportacentrs.com" atzina, ka šobrīd slavenākā latviešu spēlētāja Andra Biedriņa vietā nospēlētu vienu sezonu un beigtu karjeru.

Atgādinām, ka Biedriņš ceturtdien neieradās uz Latvijas izlases pirmo treniņu, lai gan bija starp kandidātiem. Kā izteicās Latvijas izlases galvenais treneris, Biedriņš, arī ja ierastos, nevarētu spēlēt, un šobrīd viņš kārtojot kādas personiskas lietas.

Biedriņš līdz šim pārstāvēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Goldensteitas "Warriors", taču jūlijā viņu aizmainīja uz Jūtas "Jazz". Biedriņam spēkā ir ilglaicīgs līgums, kura pēdējā gadā viņam jāsaņem 11 miljoni ASV dolāru.

"Viņam tas basketbols vairs nav tik ļoti pie sirds. Viņa vietā, es varbūt vienu sezonu vēl nospēlētu, bet tad beigtu spēlēt basketbolu. Tās ir manas domas, bet kā viņš darītu...Ja būtu viņa vietā, varbūt savādāk domātu. Katram sava situācija dzīvē, kas ir jāizmanto," sarunā ar "sportacentrs.com" teica Šķēle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!