Foto: LETA

Latvijas Televīzijā stāstot par gada nogalei paredzētā šova ideju, aktieris, režisors Intars Rešetins debitējis ar jaunu uzvārdu. Tagad viņš ir Intars Rešetins-Pētersons.

Titros redzot citu uzvārdu, skatītāji sprieda, ka režisors esot šķīries, apprecējies vai gluži vienkārši pajokojies. Nebūt nē, stāsts ir par dzimtas spēku un enerģiju, un tas turpmāk atspoguļosies arī pasē, vēsta "Privātā Dzīve".

Režisors žurnālam skaidro, ka labskanīgais Pētersons esot viņa mammas dzimtas uzvārds un to pievienojis esošajam, lai "būtu spēks arī no otras dzimtas".

Rešetins-Pētersons viņš būšot ne tikai uz skatuves vai titros, bet arī pasē. "Uzvārdu esmu mainījis arī oficiāli. Esmu nomainījis visus dokumentus. Otrs uzvārds ģimenē gan ir tikai man. Bērni un sieva joprojām paliek Rešetini," "Privātajai Dzīvei" teic režisors.

Publiski ar jauno uzvārdu režisors esot parādījies tikai televīzijas Jaungada programmā, taču oficiāli tas viņam esot jau ilgāku laiku. Viņš arī atzīst, ka ideja par uzvārda maiņu esot bijusi jau 1998. gadā, kad viņš iestājies studēt aktiermākslu: "Nezinu, pareizi tas ir vai nepareizi, bet, goda vārds, tā es jūtos daudz labāk."

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 9. janvāra numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!