Foto: F64

Latvijas čempionvienības basketbolā "VEF Rīga" galvenais treneris Karloss Frade cer, ka viņa vadītā komanda demonstrēs daudzpusīgu sniegumu, kurā ikviens spēlētājs var sniegt ieguldījumu.

"Aldaris" Latvijas basketbola līgas (LBL) otrajā spēļu dienā "VEF Rīga" savā laukumā spēkosies ar "Valmiera/ORDO" komandu.

"Klāt jaunā sezona, kas solās būt izaicinājumiem pilna. Esmu priecīgs par to, kā līdz šim esam strādājuši. Ja pierādīsim, ka pratīsim sacensties cerētajā līmenī un spēsim būt īsti cīnītāji, mums būs labas izredzes. Šobrīd ir tikai pats sezonas sākums, bet nemainīgs uzstādījums ir darīt visu kvalitatīvi – labā līmenī," kluba paziņojumā citēts Frade.

"Sagaidu, ka progresēsim vairāk par citiem, strādāsim kārtīgāk par citiem un arī spēlēsim ar lielāku atdevi par jebkuru citu. Nevaram kontrolēt citus faktorus – kā gatavojas citas komandas, bet varam kontrolēt to, kā gatavojamies un strādājam paši. Tāpēc tas jādara pēc iespējas labāk. Gribam būt daudzpusīga komanda, kurā ikviens spēlētājs var sniegt un ir spējīgs dot ieguldījumu. Ticu tam, ka, darot visas pareizās lietas, "VEF Rīga" komandai šī būs lieliska sezona," turpināja speciālists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!