Foto: AFP/Scanpix

Divkārtējam NBA čempionam Lamaram Odomam, kurš nupat no slimnīcas Lasvegasā pārvests uz Losandželosu, veiktas divas ārkārtas operācijas, vēsta vietējie mediji.

Netiek ziņots, kādas operācijas bijušajam basketbolistam izdarītas, taču tiek pieļauts, ka tās ir saistītas ar sirds vai plaušu problēmām. Šīs ķirurģiskās iejaukšanās esot ļoti negatīvi ietekmējušas Odoma psiholoģisko stāvokli, tāpēc ārsti aizlieguši viņu apmeklēt visiem, izņemot sievu Hloju Kardašjanu, vēsta TMZ.

Odoma atbalstītāji sociālajos tīklos aktīvi apspriež iespēju, ka viņam būs nepieciešama nieru transplantācija, un daži jau ir gatavi savam elkam palīdzēt, taču ne bez maksas - kāds no "līdzjūtīgajiem" par savu nieri pieprasījis 100 tūkstošus dolāru.

Kā zināms, bijusī NBA zvaigzne oktobra vidū tika atrasts bezsamaņā kādā bordelī Nevadā un pēc nogādāšanas Lasvagasas slimnīcā pieslēgts dzīvības funkciju uzturēšanas aparātam. Ārsti paziņoja, ka basketbolists esot pārcietis vismaz vienu sirdstrieku un guvis galvas traumu, viņam konstatēta arī sirds mazspēja un problēmas ar nierēm un plaušām. Pēc pāris dienām Odoma pamodās no komas, atsāka patstāvīgu elpošanu un diezgan strauji atlaba, kas ļāva viņu pārvietot uz Losandželosu.

Uzzinot par Odoma stāvokli, pie viņa aizsteidzās tobrīd šķirtā sieva Hloja Kardašjana, un šīs nedēļas sākumā pāris paziņoja, ka atsaucot šķiršanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!