Foto: AFP/Scanpix

Latviešu basketbolistu Kristapu Porziņģi ļoti nogurdina cīņa zem groziem, kas spēles laikā viņam liedz parādīt savu labāko sniegumu, uzskata Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Kurts Rembiss.

Jau vēstīts, ka otrdien "Knicks" komanda savā laukumā ar 85:104 (25:27, 25:31, 22:27, 13:19) zaudēja Portlendas "Trail Blazers" vienībai. Porziņģis šajā mačā piezīmju nastas dēļ laukumā pavadīja 24 minūtes un 48 sekundes, gūstot 11 punktus, izcīnot septiņas atlēkušās bumbas un bloķējot trīs metienus.

"Knicks" treneris Rembiss uzskata, ka latviešu basketbola talantam ir ļoti smagi cīnīties zem groziem, tas viņu nogurdina un uz noguruma rēķina viņš sapelna piezīmes un nespēj realizēt savus metienus.

"Viņam ir smagi. Cīņas aspekts šajā vecumā viņam ir ļoti sarežģīts. Tas viņu nogurdina. Tā ir smagākā daļa NBA basketbolā. Tas ir spēles aspekts, kuru viņš turpinās pilnveidot," sacīja Rembiss, kurš citēts "newsday.com".

Pats Porziņģis uzsver, ka viņam ir vairāk jāpalīdz savam komandas biedram Karmelo Entonijam: "Es domāju, ka spēlēju enerģiski. Tikai neiemetu savus metienus, un tas nepalīdz komandai. Mums visiem ir jāspēlē labāk, jo Karmelo dara visu – gūst punktus, savāc atlēkušās bumbas un visu pārējo. Mums pārējiem ir jāspēlē labāk."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!