Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē pirmdien Denveras "Nuggerts" savā laukumā atkārtoja līgas tālmetienu rekordu un ar rezultātu 132:110 pārspēja līdervienību Goldensteitas "Warriors".

Šajā mačā "Nuggets" spēlētāji realizēja 24 tālmetienus, kas ir atkārtots rekords. Šosezon tālmetienu rekordu sasniedza arī Hjūstonas "Rockets", bet Denveras komandai vajadzēja tikai 40 mēģinājumus, lai realizētu tik daudz trīspunktniekus. Mača izskaņā "Nuggets" spēlētāji nerealizēja divas iespējas, lai sasniegtu jaunu rekordu.

Savas karjeras labāko spēli šajā duelī aizvadīja "Nuggets" centrs Nikola Jokičs, kurš guva 17 punktus, izcīnīja 21 atlēkušo bumbu un izdarīja 12 rezultatīvas piespēles. Savukārt Huančo Ernangomess sameta 27 punktus, Vilss Bārtons guva 24 punktus, bet Džamīrs Nelsons – 23 punktus. Savukārt "Warriors" rindās 25 punktus guva Kevins Durants.

"Warriors" komandai tas bija tikai devītais zaudējums sezonā. Tā ar 46 uzvarām ir NBA līderpozīcijā, bet "Nuggets" cīnās par vietu izslēgšanas spēļu zonā, un tās kontā ir 25 uzvaras un 30 zaudējumi, kas dod astoto vietu Rietumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!