Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) cīņas aizkulisēs un sociālajos tīklos bieži vien izraisa lielāku ažiotāžu nekā pati spēle. Pēc aizvadītā mača turpinājās vārdu apmaiņa starp Ņujorkas "Knicks" centra pozīcijas spēlētāju Enesu Kanteru un līgas superzvaigzni Lebronu Džeimsu no Klīvlendas "Cavaliers".

Jau vēstīts, ka "Cavaliers" pirmdien dramatiskā cīņā Ņujorkā pārspēja "Knicks", bet spēles laikā "saķērās" Kanters un Džeimss. Arī pēc spēles "Cavaliers" līderis turpināja ķircināt "Knicks" komandu un līdzjutējus.

Savā sociālajā tīklā "Instagram" Džeimss publicēja bildi, kurā viņš stāv uz "Madison Square Garden" arēnas laukuma. Viņš pie foto pierakstīja piebildi: "Nav par ko… Ņujorkas karalis," piebilstot, ka tas ir viņa mīļākais laukums.

Drīz pēc tam ESPN žurnālistam Aienam Bīglijam Kanters komentēja šo Džeimsa ierakstu sociālajos tīklos. "Mums jau ir karalis. Tas ir Kristaps Porziņģis," teica Kanters.

Porziņģis šo sezonu iesācis vareni, un viņš ar vidēji spēlē iemestiem 29,5 punktiem ir NBA trešais rezultatīvākais basketbolists.

You're welcome.. 👑of NY #myfavoriteplayground #striveforgreatness🚀

A post shared by LeBron James (@kingjames) on Nov 14, 2017 at 7:26am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!