Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Sananatonio "Spurs" svētdien ar 121:114 (25:32, 29:28, 33:23, 34:31) pieveikusi līgas uzvarām bagātāko komandu Milvoku "Bucks", bet Dāvis Bertāns šajā spēlē izcēlās ar pieciem punktiem.

Bertāns spēles gaitā izpildīja piecus tālmetienus, no kuriem realizēja vienu, kā arī vienreiz trīs piegājienos bija precīzs divpunktu metienus. Latvietis arī savāca četras atlēkušās bumbās, izdalīja trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu pretinieku bumbu un divreiz pārkāpa noteikumus. Viņa 27 nospēlētajās minūtēs Sanantonio pretiniekus apspēlēja ar +19.

Lamarkuss Oldridžs bija spēles rezultatīvākais basketbolists, kaldinot mājinieku uzvaru ar 29 punktiem un 15 atlēkušajām bumbām, kamēr Demārs Derozans izpalīdzēja ar 28 punktiem. Viesu labā 27 punktus guva grieķu basketbolists Jannis Adetokunbo.

"Spurs" komandai šī bija piektā uzvara pēc kārtas, kas ļāvis apdzīt Losandželosas "Clippers" vienību turnīra tabulā. Abas komandas 67 spēlēs triumfējušas 38 reizes, bet pateicoties labākiem sasniegumiem savstarpējās spēlēs "Spurs" tagad ieņem septīto vietu Rietumu konferencē.

Milvoku komanda ar 50 uzvarām 67 spēlēs turpina saglabāt līderpozīcijas kā Austrumu konferencē, tā visā NBA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!