Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis no Dalasas "Mavericks" dienu pirms Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu otrā mača neesot juties labi, tāpēc viņš bija pārsteigts, ka tomēr varēja piedalīties otrajā mačā un palīdzēt uzvarēt Losandželosas "Clippers".

Jau vēstīts, ka NBA izslēgšanas spēļu pirmās kārtas otrajā spēlē "Mavericks' ar rezultātu 127:114 pieveica "Clippers" un izlīdzināja rezultātu sērijā līdz četrām uzvarām 1-1. Porziņģis guva 23 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, tomēr dienu pirms mača bija šaubas par viņa dalību tajā, jo latvietis jutis kairinājumu ceļgalā.

"Vakar es nejutos pārāk labi. Es nekustējos labi. Tas, ka šodien varēju spēlēt, man bija liels pārsteigums," sarunā ar medijiem pēc spēles sacīja Porziņģis.

Porziņģim šī bija karjeras pirmā uzvara NBA izslēgšanas spēlēs, taču jau iepriekšējā mačā viņš esot sajutis, ka par favorītiem uzskatītie "Clippers" ir uzvarami.

"Uzvarēt ir patīkami. Tas bija šodienas mērķis. Pēc pirmās spēles mēs sapratām, ka varam cīnīties un uzvarēt vienu no labākajām komandām līgā, kas ir favorīti uz uzvarēšanu visā čempionātā. Visas spēles garumā saglabājām koncentrāciju, spēlējām savu spēli un izcīnījām uzvaru," teica Porziņģis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!