Losandželosas “Clippers” uzbrucējs Markuss Moriss Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu sestajā spēlē apzināti šķietami uzkāpa uz Dalasas “Mavericks” līdera Lukas Dončiča sāpošās potītes.

Dončičs sērijā pret “Clippers” savainoja kreisās kājas potīti, tomēr savainojums nav tik nopietns, lai nevarētu turpināt spēlēt. Sērijas sestajā mačā izskatījās, ka Moriss vienā no apzināti uzkāpa uz Dončiča kājas. Viņš spēra soli uz priekšu, bet tad nedaudz pastiepās, lai trāpītu pretinieku komandas līderim uz kājas.

“Es ar viņu nevēlos runāt. Viņš man saka daudz sliktu lietu. Es ceru, ka tas nebija apzināti. Ja tas bija apzināti, tad tas tiešām ir slikti,” pēc spēles sacīja pats Dončičs.

Pats Moriss noraidīja visus pārmetumus, kas viņam veltīti pēc šīs spēles. “Es spēlēju šajā līmenī un cienu sevi un citus. Doma, ka es kādu apzināti cenšos savainot, man ir traka. 10 gadus spēlēju pret labākajiem. Es pārstāvu morāli un smagu darbu. Es katrā spēlē cīnos un sevi atdotu pilnībā,” sociālajā tīklā “Twitter” rakstīja Moriss.

Jau vēstīts, ka “Mavericks” bez latvieša Kristapa Porziņģa ar rezultātu 154:111 piekāpās Losandželosas “Clippers”, sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinējos ar 2-3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!