Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis nebija apmierināts ar savu tālmetienu precizitāti, taču priecājās par pārtraukto sešu zaudējumu sēriju Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā.

Jau vēstīts, ka "Mavericks" viesos ar rezultātu 122:116 pārspēja Atlantas "Hawks", pārtraucot sešu zaudējumu sēriju.

"Šodien dažos momentos spēlēju labā ritmā, un komandas biedri mani atrada. Taču es ne pārāk labi izdarīju metienus no ārpuses. Taču svarīgā brīdi trāpīju tālmetienu spēles beigās, un noslēgumā mēs spējām uzvarēt, par ko esmu priecīgs."

"Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails uzsvēra, ka uzvara spēlētājiem dod nepieciešamās emocijas, lai turpinātu uzvarēt arī nākamajās spēlēs.

"Šī bija ļoti vajadzīga uzvara," sacīja Kārlails. "Puiši labi cīnījās, lai arī pēc pirmā puslaika bijām iedzinējos. Mēs spēlējām lielisku basketbolu. Uzvarēšana ir svarīga, tā dod emocionālu pacēlumu."

"Mums jāturpina cīnīties, jo vieglāk nekļūs," turpināja treneris. "Mēs priecājamies par uzvaru šodien, bet tagad jākoncentrējas uz nākamo spēli pret Goldensteitu, lai gūtu divas uzvaras pēc kārtas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!