Foto: Trento Dolomiti Energia

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis pirmdien Itālijas A sērijas mačā savā laukumā guva 12 punktus Trento "Dolomiti Energia" zaudējumā.

Trento vienība mājās ar 68:78 (14:19, 14:17, 17:17, 23:25) piekāpās Brindizi "Happy Casa".

Gražulis 29 minūtēs laukumā realizēja četrus no astoņiem divpunktu metieniem, kā arī pa vienam no diviem tālmetieniem un soda metieniem. Viņš arī izcīnīja astoņas bumbas zem groziem, reizi kļūdījās, divreiz rezultatīvi piespēlēja, četrreiz bloķēja pretinieku metienus, divreiz pārkāpa noteikumus, trīsreiz izprovocēja pārkāpumu pretiniekiem, kā arī sakrāja spēlē dalītu sliktāko +/- rādītāju -10 un efektivitātes koeficientu 20.

Mājinieku komandā rezultatīvākais bija Derions Atkinss, kurš 16 punktiem pievienoja 16 atlēkušās bumbas, kamēr viesiem 18 punktus guva un astoņas atlēkušās bumbas izcīnīja Džeisons Barnels.

"Dolomiti Energia" ar septiņām uzvarām 13 spēlēs turnīra tabulā ieņem sesto vietu, Skafati "Givova", kuras rindās spēlē Artjoms Butjankovs, ar pieciem panākumiem un septiņiem zaudējumiem ierindojas 11.pozīcijā, kamēr Artūra Strautiņa pārstāvētā Redžo Emīlijas "UnaHotels" ar bilanci 3-10 atrodas 16.vietā 16 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "AX Emporio Armani Olimpia".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!