Foto: FIBA

Iespējams, nopietnā traumā trešdien FIBA Čempionu līgas mačā iedzīvojās Latvijas basketbola izlases saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks.

Jau ziņots, ka Strēlnieks trešdien guva 15 punktus un palīdzēja Atēnu AEK otrā posma mačā ar rezultātu 92:78 (29:31, 16:15, 18:15, 29:17) pārspēt Stambulas "Galatasaray".

Latvietim gan šī spēle beidzās priekšlaicīgi. 3:26 minūtes līdz pamatlaika beigām viņš realizēja tālmetienu un panāca 78:67, bet pēc tam "Galatasaray" devās uzbrukumā. Viesi pie punktiem netika, taču uzbrukuma laikā Strēlnieks šķietami iedzīvojās kājas savainojumā un nokrita uz parketa. Fiziska kontakta ar pretinieku nebija.

Saķēris seju sāpēs, Strēlnieks nebija spējīgs maču turpināt. Laukumu viņš atstāja tikai ar komandas biedru palīdzību. Ir aizdomas, ka latvietim varētu būt Ahileja cīpslas plīsums. Liela varbūtība, ka 33 gadus vecajam Strēlniekam dalība Pasaules kausa finālturnīrā ar Latvijas izlasi ies secen.

Arī AEK galvenais treneris Ilja Kandzuris pēc cīņas preses konferencē atzina, ka prieka par panākumu maz, jo Strēlnieks, visticamāk, guvis nopietnu traumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!