Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis beidzot Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvada sezonu, kurā viņa sniegumu uz ilgāku laiku neietekmē savainojumi, un viņš pirmajā pilnajā sezonā Vašingtonas "Wizards" sastāvā demonstrē sniegumu, kuru var uzskatīt par labāko viņa karjerā.

Latvietis šobrīd 58 spēlēs vidēji izceļas ar 22,9 punktiem. 2017./2018. gada sezonā Ņujorkas "Knicks" rindās viņš 48 spēlēs vidēji guva par 0,2 punktiem mazāk. Šosezon viņš kopumā guvis 1331 punktus, un līdz šim viņam nebija izdevies sasniegt pat 1200 punktu robežu. Šo punktu summu Porziņģis sasniedzis tieši tāpēc, ka viņam izdevies izvairīties no traumām un atrasties laukumā.

Porziņģa metienu precizitāte teju visās kategorijās ir labākā viņa karjerā, un viņš izceļas arī ar 2,6 rezultatīvām piespēlēm, kas arī ir labākais rādītājs viņa NBA gaitās.

Porziņģis ar savu metienu precizitāti kļuvis par vienu no labākajiem basketbolistiem  "Wizards" vēsturē, ja vērtē tos, kuri vidēji mačā izcēlušies ar vismaz 20 punktiem. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!