Foto: Boston Celtics

Pirms Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" spēles pret Filadelfijas "76ers" tiks pieņemts lēmums par latvieša Kristapa Porziņģa došanos laukumā, vēsta ziņo "Celtics" apskatnieks Bobijs Menings no televīzijas kanāla CLNS.

Porziņģis ceļgala sasitumā, visticamāk, iedzīvojās iepriekšējā mačā, kurā "Celtics" savā laukumā ar rezultātu 114:98 (25:24, 27:29, 32:23, 30:22) pārspēja Ņujorkas "Knicks". Latvietis šajā mačā guva 21 punktu.

Porziņģis žurnālistiem stāstīja, ka gūtais savainojums viņu ierobežoja treniņos. "Nekas nopietns, tikai nedaudz stingums. Esmu pozitīvi noskaņots," sacīja Porziņģis.

Latvietis arī izteicies, ka "76ers" sastāvā laukumā nedosies aizvadītās sezonas NBA vērtīgākais spēlētājs Džoels Embīds.

Sezonas pirmajās desmit spēlēs Porziņģis vidēji guvis 19,7 punktus, izcīnījis 6,2 atlēkušās bumbas, kā arī bloķējis 1,9 metienus.

"Celtics" un "76ers" ir Austrumu konferences līdervienības, katra ar astoņām uzvarām desmit mačos ieņemot pirmo un otro vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!