Foto: FIBA

Barga ziema Latviju šogad pārsteigusi negaidīti agri – jau vairākas nedēļas dzīvojam aukstumā un brienam pa dziļām kupenām, kaut gan līdz Ziemassvētkiem vēl divas nedēļas. Pašmāju sporta profesionālajos klubos ārzemju spēlētāju netrūkst, un ir bijuši gadījumi, kad viņiem ar Latvijas tumšo un auksto ziemu sadzīvot bijis problemātiski. Portāls "Delfi" aprunājās ar valsts čempiones basketbolā "VEF Rīga" ārzemniekiem, lai uzzinātu, kā viņi jūtas šajos laikapstākļos.

Pirmo sezonu leģionāra dzīvē Rīgā aizvada aizsargs Brendans Adamss, kurš ar 12,4 punktiem vidēji spēlē ir Latvijas čempionu rezultatīvākais basketbolists. Šogad viņš ASV galvaspilsētā absolvēja Džordža Vašingtona universitāti un augustā parakstīja līgumu ar "VEF Rīga". Kad pilsētu pārsteidza lielais sniegs, Adamsam nācās nokavēt komandas treniņu, jo automašīna bija tik ļoti apsnigusi, ka bija vajadzīgs krietns laiks, lai to notīrītu.

Savukārt cits "VEF Rīga" amerikāņu aizsargs Džaizeks Lotijs sniegu no savas automašīnas joprojām tīra ar roku – slotiņu viņš tā arī vēl nav nopircis

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!