Foto: AFP/Scanpix/LETA

Pēdējo dienu laikā plašumā vēršas runas par latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina pārcelšanos uz slaveno Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Edmontonas "Oilers". Kā vēsta Ziemeļamerikas apskatnieki, arī pats ripu ķērājs esot atvērts šādam darījumam, turklāt viņu pozitīvi vērtē "Oilers" hokejisti.

Pagājušajā nedēļā Edmontonas "Oilers" skauti klātienē vēroja pat trīs Kolumbusas "Blue Jackets" spēles. Divās no tām vārtus sargāja tieši Merzļikins, abās cīņās demonstrējot varonīgu sniegumu, turklāt uzvarā par Otavas "Senators" viņš tika nosaukts par spēles spožāko zvaigzni. Edmontonas kluba pārstāvji uz Kolumbusu bija devušies lūkot tieši vārtsargus, jo pašai "Oilers" šosezon šajā pozīcijā ir lielas problēmas, kas komandai neļauj īstenot tās potenciālu ar zvaigznēm Konoru Makdevidu un Leonu Draizaitlu priekšgalā.

Ziemeļamerikas apskatnieki ieguvuši informāciju, ka pats latviešu hokejists un arī "Blue Jackets" būtu atvērti šādam darījumam. Potenciālā saikne varētu būt vārtsarga aģents Gerijs Džohansons, kurš bāzējas tieši Edmontonā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!