Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolumbusas "Blue Jackets" treniņā pirms svētdienas spēles izcēlies neliels konflikts starp vārtsargu Elvi Merzļikinu un uzbrucēju Kirilu Marčenko, un abi uz ledus esot pagrūstījušies, vēsta komandas apskatnieks Braiens Hedžers no izdevuma "Columbus Dispatch".

Rīta treniņā, kas neesot bijis obligāts, Marčenko esot paklupis aiz Merzļikina nūjas un diezgan smagi nokritis uz ledus. Latvijas hokeja vārtsargs esot pie uzbrucēja pieslidojis, tomēr Hedžeram neizskatījās, ka Merzļikins apvaicājies, vai viņam viss kārtībā.

Abi esot sākuši asu vārdu apmaiņu un sākās grūstīšanās, līdz pie abiem pieslidoja Dmitrijs Voronkovs, kurš aizstūma Marčenko prom.

Vēlāk Merzļikins par šo epizodi esot atvainojies Marčenko, un vismaz šajā treniņā konflikts tika atrisināts.

"Merzļikina un Marčenko saķeršanās nebija liels konflikts. Par šo incidentu bija vērts ziņot, jo viņi nejokojās, taču tas vairāk izskatījās pēc ķildas starp brāļiem," par incidentu rakstīja Hedžers. "Pēc nomierināšanās viss bija kārtībā."

Jau vēstīts, ka Merzļikins svētdien notikušajā spēlē palika "Blue Jackets" rezervē, bet viņa pārstāvētā komanda ar rezultātu 1:3 piekāpās Bostonas "Bruins".

Šajā sezonā Merzļikins aizvadījis 18 spēles, kurā viņš vidēji ielaiž 3,04 vārtus un atvaira 91,1% metienu.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!