Foto: Kadrs no video

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda no Šarlotas aizvadīto 19 gadu laikā tikai trīs reizes sasniegusi izslēgšanas spēles, bet ne reizi šajā laikā tā nav pārvarējusi pirmo kārtu. Latvietim Dāvim Bertānam līgas ilggadējā pastarīte "Hornets" ir jau piektā komanda viņa NBA karjerā, un tā viņam būs iespēja atkal iegūt spēles laiku un savā ziņā restartēties. Pēc pirmās spēles Latvijas basketbolists par sevi atstājis labu iespaidu.

"Tā kā es šajā sezonā pārāk daudz nespēlēju, es sagaidīju, ka kaut kas varētu notikt," preses konferencē pēc savas ierašanās teica Bertāns, kurš savā karjerā spēlējis arī Sanantonio "Spurs", Vašingtonas "Wizards" un Dallasas "Mavericks". ""Thunder" un ģenerālmenedžeris Sems Presijs bija ļoti atklāti. Viņš man un citiem spēlētājiem darīja zināmu, ka kaut kas varētu notikt. Viņš mūs par visu informēja. Darījums notika pēdējā dienā, pārmaiņas bijušas ātras. Esmu sajūsmināts, ka varēšu tikt laukumā un spēlēt basketbolu.

Šarlotas "Hornets" galvenais treneris Stīvs Klifords pēc pirmās spēles stāstīja, ka pārveidotajā sastāvā komanda neaizvadīja nevienu treniņu, tomēr viņš bija ļoti priecīgs par redzēto bumbas kustību.

"Izšķirošo izrāvienu veicām otrajā ceturtdaļā, kurā liela lomu spēlēja tieši Dāvis. Esam ieguvuši veterānus, kuriem ir augsts IQ, par ko tikai varu priecāties. Tagad mums viss ir jāanalizē un jāturpina attīstīties," apmierināts bija Klifords.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!